De beste mode apps

Blogs en andere websites zijn makkelijk te volgen door je in te schrijven voor nieuwsbrieven of notificatie e-mails. Er is wel een manier die nog eenvoudiger en directer is om zodoende altijd op de hoogte te zijn waar je maar wilt. Mode apps winnen steeds meer aan populariteit omdat ze makkelijk en toegankelijk zijn waardoor iedereen snel kan vinden waar hij of zij naar op zoek is. Om je op weg te helpen met waar te beginnen zullen we meerdere mode apps noemen die zeer vaak gebruikt worden door de echte fashion lovers.

downloadPose

Via deze app kun je toonaangevende personen, blogs en andere factoren in de modewereld eenvoudig volgen. Het is goed mogelijk om meerdere foto`s te bekijken zodat je gelijk een beeld krijgt bij wat je verteld wordt.

Trendabi

Erg populair onder echte mode insiders en volgers van overal vandaan. Het is een soort speciale sociale media voor de modewereld. Vele beroemdheden maken foto`s van hun laatste kleding aanwinsten of outfits om deze vervolgens te posten zodat ze voor alle gebruikers van de app direct te zien zijn.

Asos

Deze app is een must have voor diegenen die verslaafd zijn aan online shoppen. Je kunt notificaties instellen om zodra er een aanbieding of speciale actie is gelijk op de hoogte gesteld te worden. Ook zijn er vele foto collages te vinden in een bepaalde stijl of onderwerp. Deze app staat garant voor een en al inspiratie.

Talking dress

Deze site is opgericht door een Nederlandse mode expert die naast de site en app ook een boek schreef. Door de app je locatie te laten zien kun je gelijk toegang krijgen tot alle interessante plaatsen en mode evenementen in je directe omgeving. De app kan dus ook zeer gebruiksvriendelijk zijn voor als je zelf eens een dagje gaat shoppen.