Geld verdienen met een modeblog in Nederland

fashion blogEigenlijk is er voor iemand die mode als echte passie heeft niets leuker dan het beginnen en bijhouden van een mode blog. Het wordt alleen nog maar leuker als dan ook nog eens veel mensen deze blog gaan volgen en feedback geven. Als er een moment komt dat je een echte schare aan trouwe volgers hebt gecreƫerd kan er met zo`n blog ook nog eens geld verdiend worden. Dus zou iemand kunnen vertellen over zijn of haar passie, en hier nog eens aan kunnen bijverdienen ook, wie wil dat nou niet?

Hoe leuk en uitdagend het ook klinkt, er moet wel hard voor gewerkt worden. Om ervoor te zorgen dat een blog goed is en gelezen wordt, is kennis van zaken een must. De blog zal ook vrij regelmatig bijgehouden moeten worden zodat iedereen die het leest het idee krijgt hier echt altijd het allerlaatste nieuws op dit gebied te kunnen vinden. Dit zal ook nog het hardste werk van alles zijn, om te zorgen dat de pagina gevonden en leuk gevonden wordt.

Als dit eenmaal voor elkaar is, is het grootste deel al achter de rug. Het is dan ook nauwelijks mogelijk te verdienen aan een blog die niet of nauwelijks gelezen wordt. Om met jouw blog geld te verdienen, kan je als beheerder advertenties op de pagina laten plaatsen. Als bezoekers dan op deze advertenties klikken, wordt daar geld aan verdiend. Dit is per enkele klik niet zoveel maar kan snel oplopen bij echt veel bezoekers. Soms wordt er ook betaald voor alleen al het hebben van veel bezoekers op de site, omdat men dan weet dat de advertentie vaak gezien wordt. Een andere mogelijkheid is om mee te doen met een affiliatie programma. Zo worden er advertenties geplaatst van een bedrijf, bijvoorbeeld een veel beschreven merk of winkel.