Modieuze regenkledij

Een uitstapje of een citytrip maakt iedereen het liefst op een stralende, mooie dag. Gezellig een terrasje doen, historische monumenten bezoeken of op stap gaan door de stad om in allerlei leuke boetiekjes te gaan shoppen is net iets leuker als je een modieuze, lichte outfit kan aantrekken.

Om te weten te komen welke outfit je het best aantrekt voor jouw gedroomde uitstap raadpleeg je nog vlug even het weerbericht en wat blijkt: net op de dag dat je jouw uitstap gepland hebt, worden er fikse regenbuien en een stevige wind voorspeld. Daar gaat je gedroomde uitstapje in een vrolijke outfit. weerbericht voor de komende dagen op de website van de Volkskrant,

Toch hoeft slecht weer niet te betekenen dat je je in saaie, donkere kleuren moet kleden om op stap te gaan. Ook regenkledij kan behoorlijk hip en vrolijk zijn.

fashionable rainwearVandaag de dag zijn er heel wat bekende merken die ook regenkledij in hun gamma hebben opgenomen. De prijzen van regenkledij durven weleens variƫren. Veel hangt af van de soort stof, het materiaal waaruit deze gemaakt is en het merk van de regenkledij. De prijs die je voor regenkledij wilt betalen is natuurlijk een persoonlijke keuze, maar denk er vooral aan dat goede regenkledij helemaal niet duur hoeft te zijn.

Wil je ook met regenkledij modieus voor de dag komen, hou het dan niet bij saaie kleuren zoals zwart, donkerblauw of donkergroen, maar kies voor een fel kleurtje. Je voelt je er niet alleen meteen veel vrolijker door, maar op een donkere regendag val je meteen ook beter op in het verkeer.

Als het even kan, stem dan je regenlaarzen qua kleur af op je regenjas. Zo vormt de bescherming tegen de regen een mooi geheel. Ook een hoedje tegen de regen kan je in een bijpassende kleur kiezen. En wat dacht je van een vrolijke paraplu? Deze doet een regenachtige dag er meteen wat zonniger uitzien!